Kedves Érdeklődők! 

Akadémiánk vállalja művészeink, tudósaink, íróink, újságíróink különféle meghívásainak közvetítését. Működésünk kezdete óta jó néhány sikeres programszervezés történt, reméljük, hogy ennek baráti jellegű elősegítésére a jövőben is alkalmunk nyílik. Mindez a gyors intézkedés érdekében a következő feltételek szerint történik:

  • Művészeinknek csak teljes értékű, egyéni műsoros alkalmak közvetítését vállaljuk, ebben az esetben 100-150 ezer Ft-os fellépési díjjal kell számolni, melyhez hozzájárulhat hangszeres kísérő tiszteletdíja is. Ezen felül a meghívó szíveskedjen lehetővé tenni CD-k, DVD-k, könyvek helyszíni terjesztését. Könyvbemutatók esetében megfelelő számú vásárlással a tiszteletdíjak mérséklődnek. (Egyes fellépőknél lehetséges az egyéni megállapodás.)
  • Jótékonysági fellépéseket csak komolyan indokolt esetben közvetítünk, ennek is feltétele, hogy a felajánlások összege meghaladja a tiszteletdíjak mértékét. Akadémiai támogatással megvalósuló műsorainkra ugyanez vonatkozik.
  • A meghívók megfelelő szervezéssel gondoskodjanak legalább 100-150 fős közönségről.
  • A témaválasztás a művésszel vagy más előadóval való megbeszélés alapján történik.
  • Pajor András atya előadásait tiszteletdíj nélkül, szerény útiköltség-térítéssel és könyvterjesztéssel lehet kérni, de a fent jelzett közönség megszervezése nála is feltétel.
  • A kért előadás közvetítéséhez megadandó adatok:
   1. A meghívó szervezet neve, címe, jellege, elérhetőségei.
   2. A szervező (kapcsolattartó) neve, illetékessége, postai, digitális és telefonos elérhetősége.
   3. Az igényelt műsor (találkozás) jellege.
   4. Tájékoztatás a várható közönségről.
   5. A lehetséges időpontok megjelölése.

Kapcsolati címünk: info@kkakademia.hu

Kérjük a fenti szempontok fegyelmezett figyelembevételét, ezzel megkönnyítjük a műsorszervezést. Az egyes meghívásokra történő műsoroknak és támogatóiknak lehetőséget biztosítunk a honlapunkon történő megjelenéshez. Célunk annak elősegítése, hogy kiemelkedő színvonalú előadásokat juttassunk el a legegyszerűbb emberekhez is, s ha ehhez támogatókat találunk, akkor az anyagi feltételeket is mi ma-gunk segítjük elő. Szeretettel várjuk igényes közösségek jelentkezését.

 

A KKA Operatív Bizottsága